vorige pagina | volgende pagina

Fotoalbum Sinterklaas

vrijdag 8 december 2017
De foto's van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten aan onze school staan online.

Het fotoalbum hiervan is te vinden via de button 'Foto's en Video's' rechtsboven op de openingspagina.

Geniet mee met onze kinderen....

De Dag van de Duurzaamheid

donderdag 12 oktober 2017
Dinsdag 10 oktober 2017 was het weer de Dag van de Duurzaamheid. Reden voor de wethouderonderwijs Michiel Verbeek uit Haren om voor te lezen uit de verhalenbundel: ‘De Wereld van Voedsel’. Dit boek is speciaal geschreven door talentvollepabo-studenten en geïllustreerd door kinderen met als doel om leerlingen ingroep 1 t/m 8 bewust te maken van duurzaam eten.
Wethouder Michiel Verbeek bracht een bezoek aan groep 7/8. Na het voorlezen ontstond ereen leuke discussie over duurzaamheid. Op de vraag weten jullie watduurzaamheid inhoud, antwoordde een leerling: ‘zuinig zijn’. ‘Dit is precieswaar het om gaat dat we zuinig zijn op de natuur, milieu en elkaar. Het is goed om te zien dat kinderen al zo bewust bezig zijn met duurzaamheid.’
Speciaal voor de negende editie van deze voorleesactie verscheen een nieuwe verhalenbundel‘De Wereld van Voedsel’. Wij hebben het boek mogen ontvangen om uit voor tekunnen lezen over het thema duurzaam voedsel. Onze dank hiervoor!

MR Jaarverslag 2016/2017

woensdag 4 oktober 2017

Het jaarverslag van de MR over het schooljaar is te downloaden van onze website: MR Jaarverslag 2016/2017.

De Linde Got Talent 2017

maandag 18 september 2017
Een foto-album van 'De Linde Got Talent' van afgelopen vrijdag staat online.

Nagenieten maar!!!

Gezellig klussen!

donderdag 7 september 2017
Gezellig klussen op vrijdag 29 september om 14:00. Kids ook welkom!
We maken er weer een gezelligeklusmiddag van met koffie en lekker en lekker even de handen uit de mouwensteken.
Komen jullie ook helpen?

Op de planning staat:
-kleuterhok opruimen
-plakfolie plakken
-lindeboom op een nieuwe plek hangen
-ramen van het speellokaal van nieuwe schildering voorzien
Namens de hele OR alvastbedankt!

vorige pagina | volgende pagina